Vodka

Total 0 stk
Vodka er en klar alkoholisk drik med mellem 35 og 60 % alc/vol., der laves på enten rug, hvede eller kartofler. Det er uklart hvor Vodka oprindeligt stammer fra, men det menes at være et sted i Vestrusland, Polen, Ukraine, Hviderusland eller Skandinavien at Vodka første gang blev fremstillet omkring år 1400.

Vodka er en meget populær spiritus over hele verden, og har en masse anvendelsesmuligheder, både som en shot, eller som ingrediens i mange kendte drinks som Screwdriver, Bloody Mary osv.

Ud over de meget kendte mærker af Vodka, er der i dag kommet et flot udvalg af top Vodka på markedet som Grey Goose Vodka, Skyy 90 Vodka, og Belvedere Vodka.

» Læs mere om vodka her


Vær klar til festivitas med vodka på køl


Gæsterne kommer om en halv time, men hvad skal du servere? Hvad kan mine gæster lide at drikke? Har du vodka på køl kan det aldrig gå helt galt.

Vodka er genial både som shots og som ingrediens i smarte drinks. I stort set alle drinks er vodka en vigtig del af blandingen. Alle understående vodkaer er gode til drinks og til shot. Vodka kan blandes op med sodavand (vodka cola, vodka sprite, vodka danskvand) og tilføjer du lidt frugtfarve har du straks en fancy drink der er nem at lave. Lav også nogle lækre cocktails med vodka og tilføj gerne lidt lime eller citrus frugter.

Alle de kendte vodka mærker online


Vi har alle de kendte mærker indenfor vodka, der alle fås i forskellige priser. De billige slave vodka til de dyre lækre vodkaer. De store mærker fås i forskellige smags varianter. Er du typen der nyder vodka smagen, vil vi helt sikkert anbefale at smage vodka lime, appelsin, vodka lemon etc.

Vi forhandler den i alle slags størrelser. Imponér dine gæster med en vodka 3 liter eller en vodka 6 liter flaske.