Send Vingaver

Quicklinks:  » Gaven til kvinden der har alt   » Gaven til manden der har alt

Gaver leveret lige til modtagers dør

Med en gave fra VildMedVin har du lavet en “helgardering”. Hvem vil ikke gerne glædes med vin, champagne, chokolade eller andre lækre specialiteter.

Hos VildMedVin har vi Danmarks største sortiment til de bedste priser. Vi kan levere dine gaver hurtigt, billigt og sikkert til modtager. Se her hvordan. 

Sådan gør du


1. Vælg gave
Gå på opdagelse i vores store kvalitetssortiment af vin, spiritus, champagne og specialiteter, og læg de ønskede varer i kurven.

2. Gå til indkøbskurv (øverst i højre hjørne)
Her sikrer vi, at gaven når frem til modtageren på den rette dag og evt med din personlige hilsen.
- Fragtmetode: Vi anbefaler en privatlevering eller en erhvervslevering, da gaven derved kommer helt frem til modtageren - fremfor levering i ex en GLS Pakkeshop.
- Leveringsdato: Vælg "Hurtigst muligt", så sender vi din gave til levering næste hverdag ved bestilling inden kl 14.00. Hvis gaven skal leveres på en bestemt dag, kan du her vælge en specifik dato i kalenderen.
- Korttekst: Skirv evt en personlig hilsen til modtageren. Vi printer denne på en pænt kort og vedlægger kortet gaven - uden ekstraberegning.
- Herefter trykkes på "Næste trin"


3. Levering af gaven
- Indtast din egen adresse som faktureringsadresse
- Tryk i boksen ved "Leveringsadressen er forskellige fra faktureringsadressen"
- Indtast modtagers adresse som leveringsadresse
- Herefter trykkes på "Næste trin"

4. Betaling af gaven
- Til sidst betaler du for gaven og modtager herefter en ordrebekræftelse på din mail. Alle vingaver sendes i godkendt forsendelseemballage som vist herunder.


plus

 

Skal vi vælge gaven for dig?

Vi kan hjælpe dig med at vælge vinen til din gave. Hvis du ikke kender modtagers smag eller selv har specifikker præferencer, så overlad det trygt til os at vælge flaskerne. Du bestemmer selv antal flasker og gavens værdi. Vi vælger altid den bedste vin til prisen og alle vingaver sendes i godkendt forsendelsesemballage.


Det bliver ikke nemmere! Se mulighederne for vingaver her.