Spiritus

Total 0 stk
VildMedVin har et kæmpe sortiment af spiritus. Du finder alt fra Whisky, Rom, Cognac til de mere specielle ting. Vores sortiment er ekstremt dybt, og du kan finde alt fra det lidt dyre og mere unikke spirtus, til det mere klassiske og hverdagsspiritus.

Brug menuen til venstre eller grupperne nedenfor. Alternativt kan du prøve at søge i vores søgefunktion. Vi ønsker at gøre det nemt og hurtigt at finde varen, selvom sortimentet er stort.

VildMedVin leverer spiritus gratis og hurtigt - og er leverandør af vin og spiritus til hele landet.

Læs mere om spiritus her

Her kan du læse meget mere omkring vores udvalg af spiritus. Hos os fører vi alt fra de klassiske vodkaer, rom, whisky og cognacer, til det helt ekstraordinære og unikke spiritus. Herunder kan du læse kort om nogle af det mere ordinære spiritus.

Whisky
Vores udvalg af whisky er blandt de bedste i hele landet. Udvalget består af en masse forskellige destillerier fra både Skotland og Irland, men også fra USA og Indien, og vi har blandt andet de klassiske som Jack Daniels, Glenfiddich og Highland Park, men også de mere specielle whiskyer, som eksempelvis Teeling Whiskey, der for nyligt har vundet prisen for verdens bedste Grain.

Rom
Rom er også en af vores specialiteter, og vi har et hav af forskellige salgs, i en masse forskellige prisklasser. I Danmark har rom vundet meget frem de seneste år, og specielt de klassiske romhuse, som eksempelvis Plantation, Diplomatico og Ron Zacapa, men også eksempelvis den højt elskede Ron Quorhum er blandt vores sortiment. Se det kæmpe udvalg herunder med det samme.

Ud over Rom og Whisky, har vi desuden et hav af forskellige slags spiritus. Du kan bl.a. finde Gin, Cognac, Vodka, Absinthe, Armagnac, Bitter, Bourbon & Rye, Brandy, Cachaca, Calvados, Grappa, Tequila og meget mere. Så kig bare vores lækre udvalg igennem med det samme. Husk at du altid får leveret dine varer helt fragtfrit når du køber din spiritus her på VildMedVin.